A  2 dies per l’inici de la EHL Ranking Cup 2022, parlem amb l’entrenador de l’Egara DHM A, Ramon Sala, i saber les sensacions de l’equip per afrontar la competició.

Arriba el moment de la temporada de competició europea i que millor que fer-ho a casa.  En quin moment es troba l’equip?

Està en un gran moment, després d’una primera fase complicada a nivell de resultats, no de joc, l’equip ha treballat molt bé durant la parada de competició nacional, i estem fent una segona part de temporada immaculada. Per tant, arriba en un gran moment a nivell de joc i com us podeu imaginar, amb ambició màxima.

Primer rival és el SV Post austríac. Com ha d’afrontar l’equip aquest primer partit de la competició i que esperes d’ells?

En el nostre cas, tots els partits els treballem des del mateix punt de vista: treball d’equip, ambició i humilitat, per tant, no canviarem res sigui quin sigui el nostre rival. Del Post sabem que es un equip molt jove, amb un parell de grans jugadors i un bon entrenador. Amb el Tomasz Szmidt tenim bona relació i em fa especial il·lusió tornar a creuar-nos els camins, és una gran persona. És clar que serà un rival competitiu i haurem d’estar a un bon nivell si volem guanyar-lo, que ningú s’esperi el contrari.

Tirem enrere en el temps a la teva etapa de jugador. Quines sensacions tenies diferents a la Lliga cada vegada que jugaves una Recopa, Copa d’Europa en el format antic?

Son competicions completament diferents, en el nostre cas tenim la sort que el format de Copa es de 3 partits en 3 dies, i en aquest cas es similar per el sistema de “knock out” i dies de competició, però només per el format es completament diferent a la lliga. La EHL CUP es una bona oportunitat per al nostre equip i club, jugar contra equips de màxim nivell europeu sempre suma i ens farà créixer com a jugadors. Ens arriba en un bon moment, i estic segur que l’equip l’afrontarà amb el punt extra d’ il·lusió i ambició que es necessita.

Unes paralues per animar a tots els socis i sòcies a que…

Vinguin a veure la EHL CUP, tenim a 8 dels millors equips europeus a casa, i es una gran ocasió per gaudir de hockey d’alt nivell al Club Egara. Com diem al Pla del Bon Aire, “tots junts i tant que podem”.